Za pomoč imunskemu sistemu si lahko pomagate tudi z oljčnimi listi

Kaj je pomembneje, pomagati imunskemu sistemu preden nas napadejo virusi in bakterije, ker nam je odpornost padla, ali je bolj pomembno čim prej zaustaviti prehlad?

Po mojem mnenju je veliko boljša in bolj pametna preventiva kot kurativa, torej je bolj pomembno pomagati imunskemu sistemu preden nas napadejo bakterije in / ali virusi. Zagotovo se strinjate z mano. Pri tem zelo dobro in žal tudi prezrti, pomagajo oljčni listi dvigniti imunski sistem oz. spodbujajo njegovo delovanje.

Oljčni listi pozitivno delujejo na imunski sistem na ta način, da ščitijo zdravje celic ter tudi odpravljajo utrujenost, saj v kolikor temu ni tako, nas ujame prav vsak prehlad. Mnogi se potem sicer sprašujejo, kako lahko poberejo čisto vsak prehlad, ki obstaja, no, to je razlog. Seveda pa oljčni listi ne delujejo samo preventivno, temveč pomagajo tudi takrat, ko nas je prehlad ujel. Najboljše pri tem je, da pomagajo k čim hitrejšemu prebolevanju prehlada, ki vemo, da lahko tisti najhujši simptomi, v kolikor telesu ne pomagamo na čisto noben način, trajajo kar tam okoli 3 do 4 dni, prenašanje tega stanja pa res tudi slučajno ni prijetno.

Se pa oljčni listi ne dobijo čisto povsod, pri podjetju Hiša zdravja jih boste dobili. Seveda ne boste dobili svežih ali posušenih oljčnih listov, temveč je to izvleček, ki ima zato tudi daljši rok uporabe. Kljub vsem pozitivnim lastnostim, ki jih imajo oljčni listi, je pravzaprav res zelo zanimivo, da je cena tega izdelka res zelo ugodna, to je le dobrih 23 € v podjetju Hiša zdravja, kakršna je tudi cena izdelkov, ki jih ljudje kupujejo takrat, ko začutijo prve znake prehlada.

Comments are disabled