Za razstrupljanje jeter si izberite sebi najbolj primerno dieto

Glede na današnji tempo življenja, glede na način življenja, način prehranjevanja in rekreacije, hkrati pa tudi vedno bolj onesnaženega zraka, ima vedno več ljudi zastrupljena jetra, posledično pa se tudi zelo slabo počutijo. Zato je v takem primeru enostavno nujno potrebno razstrupljanje jeter, pa čeprav si še tako mislite, da lahko težavo rešite na drugačen način in vzrokov pravzaprav niti ne pripisujete zastrupljenim jetrom. Za razstrupljanje jeter pa je nujno potrebna dieta za razstrupljanje jeter in to takšna, ki bo vam najbolj ustrezna.

Poznamo bolj zahtevne in manj zahtevne metode, prav tako pa je sam postopek tudi lahko različno dolg, od nekaj dni pa tudi do enega meseca. Ker so prvi dnevi najbolj težki, je zagotovo z vsako dieto najbolje začeti v petek popoldan po koncu delovnika, saj prvo jutro, ko začnete z dieto, od vas kaj dosti ne bo. Prvi dan se telo najbolj intenzivno čisti, zato boste preživeli na straniščni školjki kar nekaj časa. Šele takrat boste dejansko spoznali, koliko strupov je bilo v vašem telesu. Najbolj kratka dieta za razstrupljanje jeter traja le tri dni, potrebujemo pa le grenko sol, mlačno vodo, sok rdečih grenivk in olivno olje.

Seveda pa se je nujno treba držati diete, sicer ne bo uspešna v takšni meri, kot je za pričakovati, pa tudi več časa boste potrebovali, da dosežete enak rezultat. Strokovnjaki pa danes celo pravijo, da je glede na tempo in način življenja zelo priporočljivo razstrupljanje jeter vsaj enkrat do dvakrat letno.

Comments are disabled