Zagotovite si zanimive pustne maske

Bi se na pustovanju radi predstavili malo drugače? Tako da vas prav nihče ne bo prepoznal? Odločite se za pustne maske, saj le  – te toliko prekrijejo obraz, da boste prava uganka, ko se boste pojavili. Z veseljem boste lahko spremljali ideje vaših prijateljev, kdo ste, saj pustne maske toliko prekrijejo obraz, da boste neprepoznavni.

Seveda obstajajo različne pustne maske, od tistih strašljivih, ki popolnoma prekrijejo celotno glavo, do tistih malo manj strašljivih, ki še vedno prekrijejo glavo, ampak so malo manj strašljive, do tistih, ki prekrijejo le obraz in najbolj minimalističnih pustnih mask, ki prekrijejo le oči. Vendar pa, tudi če prekrijete samo oči, imajo ljudje velikokrat težave, kdo se skriva pod masko. Predvsem pustne maske čez oči namenjene ženskam, so lahko izredno elegantne in jih imajo ženske rade tudi za mnoge druge priložnosti in ne le za pustno rajanje.

Na splošno pa se lahko prav vse pustne maske uporabljajo tudi za druge priložnosti, največja prednost pa je v tem, da jih lahko kombinirate z drugačnimi oblačili in jih boste lahko tudi večkrat uporabili, pa vas ljudje še vedno ne bodo prepoznali. Tako so pustne maske uporabne tudi ob kakšnih zabavah, za pusta, za noč čarovnic, ki pri nas dobiva vedno večji pomen, pa tudi ob kakšnih prireditvah, ob katerih je t. i. dress code maska. Ob takšnih priložnostih se sicer uporabljajo večinoma le pustne maske samo čez oči, se pa kakšni odločijo tudi za takšne, ki prekrijejo večji del obraza.

Comments are disabled