Zastavljalnica ni tudi odkupovalnica

kreditshop

Potrebujete gotovino, pa imate doma vredno stvar ali pa več vrednih stvari, ki jih ne potrebujete in vidite priložnost za zaslužek? V prvi vrsti se je potrebno zavedati, da zastavljalnica ni odkupovalnica, torej da je treba zastavljene predmete nazaj odkupiti oz. z drugimi besedami, treba je izposojeni denar skupaj s stroški vrniti, ne pa kar računati na to, da vam bo zastavljalnica omogočila, da vam denarja ne bo treba vrniti. Enako je tudi zastavljalnica Kredit shop, pa čeprav je zelo dobra, zelo se potrudijo pravilno in pošteno oceniti zastavljeni predmet, še posebej pri zlatnini in pa izdelkih iz plemenitih kovin.

 

Prav nobena zastavljalnica vam ne bo omogočila, da zastavljene predmete tudi odkupi

Kot rečeno, tudi zastavljalnica Kredit shop, pa čeprav je med najbolj poštenimi zaradi svojega načina poslovanja, ne bo pristala v nobenem primeru kar takoj, da izposojenega denarja ni treba vrniti zato, ker ima zastavljalnica pri sebi že zastavljeni predmet. V kolikor predmeta ne želite več, je seveda bistveno boljša možnost prodaja, saj se ne plača nobenega stroška, hkrati pa tudi zastavljalnica ne računa na priliv. Seveda, v kolikor gre oseba, ki si je v zastavljalnici izposodila denar z zastavo, v osebni stečaj ali pa kakor koli drugače dokaže, da izposojenega denarja ne more vrniti, potem zastavljalnica ne more pričakovati poplačila.

Ravno zaradi takih primerov se obračunajo dodatni stroški za izposojo denarja, da je zastavljalnica zavarovana, da zagotovo ne bo v nobenem primeru poslovala z izgubo. V takih primerih, ko zastavljalnica ne prejme posojene gotovine, namreč tudi predmet proda ter je poplačana. Če pa si boste denar izposodili v zastavljalnici, ki ni legalna, pa lahko v primeru nepravočasnega poplačila pričakujete takšna ali drugačna izsiljevanja in le s težavo boste dosegli pravico na koncu, da boste vrnili še neko razumno vsoto denarja, ne pa da bo dolg naraščal preko vseh razumnih meja.

Comments are disabled