Inštrukcije

inštrukcijeVsak človek se rodi z določenimi sposobnostmi oziroma je nadarjen za nekaj. Skozi življenje običajno opravlja in deluje prav na tem področju na katerem je najboljši. Malokdaj se zgodi, da nadarjenosti ne odkrijemo in ni nujno, da gre za vrhunskega umetnika/co, športnika, itd. Lahko gre za povsem običajne dejavnosti, katere potrebujemo vsakodnevno.

Relativno hitro začnemo hoditi v šolo, kjer se tudi oblikuje in izpopolni ali pa odkrije ta naša nadarjenost. Vendar pa je tako, da se od nas zahteva znanje tudi s področja drugih dejavnosti, pri katerih morebiti nismo tako dobri. In v tem primeru so inštrukcijes tiste, ki bodo rešile naš problem.

Inštrukcije niso nič drugega kot prenos znanja poznavalca določenega področja na nekoga, ki na tem področju ni najboljši. Vključujejo skupno učenje z inštruktorjem in se običajno najbolj predelajo snovi, ki so nam najmanj jasne. Tako so inštrukcije možnost, da dobimo manjkajoče znanje, ki pa je lahko zadovoljivo ali pa celo odlično. Pravzaprav nam lahko inštrukcije tudi pomagajo do spoznanja, da smo morebiti tudi sami lahko dobri na tem področju, če se le malo bolj potrudimo.

Inštrukcije se izvajajo na dogovorjenem mestu z inštruktorjem in so na voljo za skoraj vsa področja, iz katerih se zahteva od nas znanje.

Comments are disabled